Selasa, 18 November 2014

8 tip



8 TIP MENGHEMAT BBM
1. nek pas dalan turunan mesine mbok pateni(ojo
seblahmu sing mbok pateni...MESINE)
2. nek ono lampu bang jo sing itungan ongkone
nganti 200 detik, mending mesine mbok pateni
(ora popo, ora doso kok mateni mesin)
3. yen pas dalane macet pol, mending mbok
surung alon alon (ora usah isin isin
barang...mengko kan okeh sing do melu melu
nyurung)
3. nek tuku bensin ngejak ibumu...kongkon
ngenyangke (nek rak entok dinyang tinggal
wae...biasane let sedelok kan di undang dol
bensine)
4. nek pas mangkat kerjo, mending nunut
koncomu (nek koncomu goncengan karo bojone
opo anake, mbok jak telon menowo gelem)
5. nek pas jumatan rak sah kemlinti numpak
motor opo mobil barang ( mlaku wae malah
sehat...soyo adoh dalane soyo gede pahalane)
6. numpak motor rak sah pecicilan opo meneh
karo mbleyer mbleyer barang (lha opo mah
kampanye karo cabe cabean)
7. hindari dalan tanjakan (nek kantormu daerah
banyumanik, mending resign wae)
8. ora usah kakean plesir sing ra jelas (mending
nonton berita politik ning omah ben tambah
ikhlas)
8 tip iki yen diterapke bakal ngirit bbm
tenan...ora sah gaya kredit kendaraan meneh
(nduwe kendaraan siji wae tuku bensine karo
mrengut)     н̣̇ɑ̈нɑ̣̇ .. 
.   \=))ː̖  ..нɑ̣̇нɑ̈ ..
  ^\_  ‎​​ нɑ .. 
   ^  н̣̇ɑ̈нɑ̣̇ ..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar