Selasa, 13 Mei 2014

Teh cong cap botol roso legi mondo-mondo


From: <titikharyati73@gmail.com>


Wis suwe ora mbedang anget2 njuk ujuk2 kok kepingin nggaw the cong cap Botol gawani seko Magelang,

Uthak-uthek dadi lah jenenge the cong cap botol, njuk gula batu nambah semerbak wangine the sing ono mambu-mambu melati....

Tapi sing arep tak critake dudu the sing wangi, hanangiing roso legi sing MONDO-MONDO, sengojo nulise guwedem ben kewoco.........

Nah iki roso gulo legi mondo-mondo kuwi marahi mak nyus jarene bapak Bondo......top morkotip jare koncoku, mak srutup.........suweger mondo-mondo sing seger, ora nek, ora pahit ben rupane yo thuntheng wong le moto neng njero ruangan helap-helap

Monggo ngunjuk the cong legine mondo-mondo wae......../th'73
Powered by Telkomsel BlackBerry®

--

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar