Minggu, 25 Mei 2014

Pohon buah sik




From: Adji Prihananto

iki pohon buah sik lagi laku keras di wilayah yg celebrate Imlek. satu lagi yaitu yang model kembang.. spt sakura. mrono mrene ketemu wong do nggowo wit kuwi numpak motor.nggigirisi bgt wong numpak motore do sak enake dhewe.


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar